Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 109
  • Переглядів: 121

Чому нам ніхто не розказує про законопроекти від республіканців, розроблених спеціально для України?

Категорія:

Спецтема:

Відомий економіст і громадський діяч Андрій Ілларіонов розказав те, що не розказують мейнстримні ЗМІ. Він проаналізував шість законопроектів (а не один, в який демократи звалили все докупи), чотири з яких проголосовані 20 квітня в Палаті представників США. Він також звернув увагу на закон "Мир через силу у 21 столітті", який демократична преса замовчує.

240424illarionov.jpg

Андрій Ілларіонов. Скріншот відео
Андрій Ілларіонов. Скріншот відео

Андрій Ілларіонов зауважив, що з виділених для України $60 млрд 800 млн Україна отримає в кращому разі $7.8 млрд, і розказав, хто затягував підготовку та ухвалення законопроекту про військову допомогу Україні на 2024 рік.

В законі "Мир через силу у 21 столітті" є санкції проти Росії, санкції проти Ірану, санкції проти іранських компаній, заходи проти відмивання грошей, проти розповсюдження фентанілу, заходи проти міжнародних кримінальних синдикатів.

Андрій Ілларіонов зосередив увагу ще на двох потужних документах, розроблених республіканцями спеціально для України.

Один – "Створення економічного благополуччя і можливостей в Україні". Чи хтось в Україні нам розказав про нього?

Другий – "Використання заморожених російських активів у $300 млрд на відновлення України". Чи хтось нам розказав, що ці закони підготували та винесли на голосування республіканці?

Шостий законопроект – про поновлення ленд-лізу Україні. Це – той самий закон про лендліз, який Байден підписав 9 травня 2022 року і який за півтора року свого існування жодного разу не був використаний Адміністрацією Байдена. Про цей закон чомусь досі ніхто нічого не сказав. Якщо цей законопроект ухвалять, він буде чинним 2,5 роки.

Наші інтереси: 

Доносимо правду, продираємося через хащі брехні від некомпетентних або продажних "експертів" та непрофесійних ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи